Retourzending

Ben je toch niet tevreden met je aankoop of werkt je product bij ontvangst niet naar behoren, dan kan je het product retourneren.

90 dagen bedenktijd + 14 dagen retour tijd.

U heeft 90 dagen na ontvangst de bedenktijd om aan ons door te geven dat u de koop ongedaan wil maken, u hoeft hiervoor geen reden op te geven. De producten dienen in de originele verpakking en in goede, ongebruikte staat geretourneerd te worden, dus kijk of het aan uw verwachtingen voldoet, maar ga het niet intensief gebruiken. U ontvangt een retour label van ons met instructies en vervolgens heeft u 14 dagen de tijd om de gekochte artikelen retour te sturen. Indien u de gehele zending retour stuurt, krijgt u het bedrag van de aankoop + de verzendkosten van ons terug. Alleen de retourverzendkosten zijn voor uw rekening tenzij anders overeengekomen.

Retour aanmelden

Indien je een product wilt retourneren dien je de retour aan te melden via het onderstaande formulier met hierin de vermelding welk product u wilt retourneren en de factuur van het betreffende product. U heeft de factuur bij bestelling in uw email ontvangen.

Als u vragen heeft over de retourzending, neem dan even contact met ons op via info@campingpower.nl of bel ons op 0343-809997.

Garantie

Alle producten hebben een garantie van 2 jaar na aankoop. Mocht het zijn dat je product helaas toch defect raakt, neem dan contact met ons op en we zullen het voor je oplossen. Ook als het buiten de fabrieksgarantie valt.

Retour opsturen

Na ontvangst van de retour aanvraag krijgt u van ons het retour label toegestuurd en kunt u de goederen aan ons terug sturen.

Zodra wij je retour zending hebben ontvangen wordt het product bij ons getest en afhankelijk van de reden van retour, een nieuw product gestuurd of binnen 5 werkdagen het bedrag terug gestort op je rekening.
——
Ongefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd..

Retour aanvragen kan je met het onderstaand formulier.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Als je een deel van de order terug wil sturen, vermeld dan hier welke items retour komen.

Hoe Verder?

Druk op "Verstuur bericht" en we nemen daarna contact met je op of sturen je de retour informatie in de email.

Heb je vragen, dan kan je ons altijd bereiken via email: info@campingpower.nl of per telefoon: 0343809997.

Natuurlijk veel energie van Camping Power