Camping Power

Wie is Camping Power?

Camping Power is opgezet door Frank Reussink.  Het idee is ontstaan uit mijn eigen behoefte om elektriciteit te hebben als ik dat nodig heb en op de manier zoals ik dat thuis gewent ben. Thuis steek je de stekker in het stopcontact en je zet de schakelaar om. Dat principe wil ik ook onderweg op elke moment op elke plek kunnen. Simpel plug en play, je apparatuur aansluiten zonder een complexe instructies en met voldoende energie voor het doel waarvoor je het gebruikt. Op een comfortabele manier je apparatuur kunnen gebruiken, dat wil ik!

Naast onze Camping Power producten leveren we ook accessoires en onderdelen voor 12 Volt gelijk spanning.

Campingpower is een onderdeel van Export Associate International business development en is reeds actief in de Internationale distributie sinds 2002.